Το σχολείο μας

Το Ειδικό Σχολείο στην Πορταριά Χαλκιδικής αποτελείται από 2 συστεγαζόμενες και συνεργαζόμενες σχολικές μονάδες, το Ειδικό Νηπιαγωγείο που εγγράφονται νήπια από 4 έως 7 ετών και το Ειδικό Δημοτικό, όπου φοιτούν μαθητές μέχρι το 14ο, ή το 15ο έτος της ηλικίας τους.

Το σχολείο στελεχώνεται από Ειδικούς Παιδαγωγούς, από Ειδικό Εκπαιδευτικό προσωπικό και από Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό και σ?αυτό φοιτούν μαθητές από το Παλιούρι Χαλκιδικής, έως και το Λάκκωμα. Λεωφορεία μισθωμένα από την περιφέρεια, -παρουσία συνοδών- καθώς και ταξί, μεταφέρουν τους μαθητές καθημερινά από τα σπίτια τους στο σχολείο.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 2373022772, ώρες λειτουργίας σχολείου.

Ειδικό Δημοτικό

Το Ειδικό Δημοτικό, διευθύνεται από τον Ανδρέα Κασκανιώτη λειτουργεί ως εξαθέσιο με 24 μαθητές και στελεχώνεται ως επί το πλείστον από αναπληρωτές που κάθε χρόνο προσέρχονται, ενημερώνονται, υποστηρίζονται και εργάζονται πρόθυμα και δημιουργικά για τους μαθητές μας.

Δες τη σελίδα »

Ειδικό Νηπιαγωγείο

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο λειτουργεί τη φετινή σχολική χρονιά ως τριθέσιο. Προϊσταμένη είναι η Αθανασία Εμμανουηλίδου, η οποία ανήκει οργανικά στο σχολείο και εργάζεται σ?αυτό, τα τελευταία 8 χρόνια. Συνεργάζεται σε δράσεις και προγράμματα με το Ειδικό Δημοτικό και το προσωπικό του, με μεγάλη επιτυχία, με αποτέλεσμα το σχολείο να μοιάζει με ένα όμορφο σπίτι με …

Δες τη σελίδα »

Το προσωπικό του σχολείου μας

Δες τη σελίδα »

xwroi_08

Οι χώροι του σχολείου μας

Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του σχολείου μας φτιαγμένοι από τα χεράκια όσων εργάστηκαν στο σχολείο μας για τους μαθητές μας!

Δες τη σελίδα »