↑ Επιστροφή σε Σχολικό Έτος 2018-2019

Εκδηλώσεις

2

7η Μουσική συνάντηση: «Μουσικό Γκράφιτι»

Στις 17 Μαρτίου οι μαθητές μας, σε συνεργασία με τους μαθητές της Δ” τάξης του Δημοτικού σχολείου Πορταριάς, συμμετείχαν στην 7η Μουσική Συνάντηση Δημοτικών Σχολείων Χαλκιδικής, με τίτλο: «Μουσικό Γκράφιτι«, που διεξήχθη στον Πολύγυρο.Μπορείτε να απολαύσετε τη χορωδία μας εδώ.  

Δες τη σελίδα »

12

Αγώνας δρόμου «Γίνε specialistas»

Στις 31 Μαρτίου το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Νέας Προποντίδας σε συνεργασία με τον  Δήμο Νέας Προποντίδας, διοργάνωσαν στα Ν. Μουδανιά τον Αγώνα Δρόμου «Γίνε Specialistas» Διεξήχθη ένας αγώνας 1000 μ. για μαθητές Δ, Ε ,ΣΤ Δημοτικού κι ένας 6000 μ. για παιδιά από 12 ως….112 ετών. Η πλατεία των Μουδανιών γέμισε χαμόγελα, η συμμετοχή ήταν …

Δες τη σελίδα »

6

Βιωματικό σεμινάριο Α΄ Βοηθειών

Πλύτιμη και βιωματική ενημέρωση για πρώτες βοήθειες!!! Την Παρασκευή 21/12/2018 στο σχολείο μας τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού, Μαυρουδή Σωτηρία και Κερεφιάδου Σοφία μας έδωσαν πολύτιμες οδηγίες για τις πρώτες βοήθειες και εξασκηθήκαμε στην ΚΑΡΠΑ. Τις ευχαριστούμε για την παραστατική και ολοκληρωμένη ενημέρωση!!! Θα ακολουθήσει παρόμοια για τους γονείς των μαθητών μας!!! 

Δες τη σελίδα »

Μαθητικό χορευτικό αντάμωμα παραδοσιακών χορών » Ας κρατήσουν οι χοροί»

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Νηπιαγωγείο Ν. Προποντίδας συμμετείχαν στο Μαθητικό χορευτικό αντάμωμα παραδοσιακών χορών » Ας κρατήσουν οι χοροί» αποσπώντας ενθουσιώδεις κριτικές και συγινώντας τους θεατές! Μπορείτε να απολαύσετε τη συμμετοχή μας εδώ.

Δες τη σελίδα »

6

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία μέλη της εθνικής μας Παραολυμπιακής ομάδας boccia στο Ειδικό Σχολείο Ν. Προποντίδας. Σήμερα γνωρίσαμε ένα παρολυμπιακό άθλημα από μέλη της εθνικής μας η οποία είναι μάλιστα τέταρτη στην παγκόσμια κατάταξη. Ένα παιχνίδι που παρόλο παίζεται από αθλητές σε αμαξίδια απαιτεί δεξιότητα και στρατηγική. Παίξαμε μικροί μεγάλοι, το …

Δες τη σελίδα »

21

Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

Στα πλαίσια της 5ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, με θέμα «ας κινηθούμε» υλοποιήσαμε όμορφες δράσεις, ενώ ταυτόχρονα διασκεδάσαμε πάρα πολύ.      

Δες τη σελίδα »

Φεστιβάλ Θάλλασας 2019

Oι μαθητές μας, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο θεατρικό δρώμενο «Ο Σπύρος ο τσίρος και η Ντόνα η γοργόνα», στο Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας Ν. Προποντίδας, οι συνάδελφοι έγιναν συνοδοί ηθοποιοί, οι γονείς υποστηριχτές και το θεατρικό κοινό, ανταπέδωσε τον ενθουσιασμό μας με πολύ θερμό χειροκρότημα!  Απολαύστε την παράσταση εδώ:    

Δες τη σελίδα »

48386500_2098899790173476_8162089749771714560_n

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Οι ήρωες των παραμυθιών ψάχνουν να βρουν τρόπο να ¨ξεκοκκαλώσουν» τον Άη Βασίλη για να μοιράσει τα παιχνίδια στα παιδιά!!!  

Δες τη σελίδα »