↑ Επιστροφή σε Σχολικό Έτος 2017-2018

Εκδηλώσεις

6

13ος Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος»

Στο 13ο Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και στο δρόμο υγείας των 5.000μ., συμμετείχε για τρίτη φορά το Ειδικό σχολείο Ν.Προποντίδας Χαλκιδικής! Μαθητές,  γονείς, εκπαιδευτικοί από τη φετινή, αλλά και από προηγούμενες χρονιές και  φίλοι του σχολείου μας βίωσαν μια εμπειρία γιορτής, χαράς και αγάπης.  

Δες τη σελίδα »

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, με θέμα «Αθλούμαι-Χαρά Ζω Το Μέλλον» υλοποιήσαμε όμορφες δράσεις, ενώ ταυτόχρονα διασκεδάσαμε πάρα πολύ.

Δες τη σελίδα »

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δράση για bullying

Οι μαθητές του σχολείου μας στα πλαίσια της συνεκπαίδευσης με τους μαθητές της Γ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Πορταριάς άκουσαν, ανέλυσαν και συνδημιούργησαν χωρισμένοι σε ομάδες δράσεις που στοχεύουν στην ευαισθητοποίησή τους και την προφύλαξη τους από κινδύνους εκφοβισμού, σωματικής και ψυχολογικής κακοποίησης.  

Δες τη σελίδα »

α

Τσικνοπέμπτη

Η Τσικνοπέμπτη δεν είναι μέρα αργίας για τα σχολεία! Ο εκπαιδευτικός  προετοιμάζεται με δράσεις για τα παιδιά, βρίσκει όση διάθεση περισσεύει, μεταμφιέζεται σε ακούραστο πολυεργαλείο, δάσκαλος, εργάτης και διασκεδαστής και κυλούν όλα τόσο καλά, που τα παιδιά επιστρέφουν ικανοποιημένα στο σπίτι τους, έχοντας κερδίσει ώρες διασκέδασης με τους ανθρώπους που σέβονται και αγαπούν.  Το καθετί, …

Δες τη σελίδα »

Φεστιβάλ θάλασσας 2018

Oι μαθητές μας, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο θεατρικό δρώμενο «Πούντο, πούντο το καλοκαίρι», στο Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας Ν. Προποντίδας, οι συνάδελφοι έγιναν συνοδοί ηθοποιοί, οι γονείς υποστηριχτές και το θεατρικό κοινό, ανταπέδωσε τον ενθουσιασμό μας με πολύ θερμό χειροκρότημα!  Απολαύστε την παράσταση εδώ:  

Δες τη σελίδα »

6

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Δες τη σελίδα »